Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов висловився про нові спроби Кремля знищити Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов висловився про нові спроби Кремля знищити Україну

Кирило Буданов вважає, що РФ не зможе реалізувати свої підступні плани, але 2024 рік буде складним роком продовження боротьби

25 грудня 2023, 10:47 comments2015
Поділіться публікацією:

Росія втратила всі шанси на те, щоб реалізувати свої підступні плани щодо знищення України як суверенної держави. 2024-й буде роком продовження боротьби українців за свою землю та незалежність. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у своєму різдвяному привітанні зробив керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Буданов висловився про нові спроби Кремля знищити Україну

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

"Кремлівський терористично-окупаційний режим ніколи не зможе реалізувати своїх підступних планів щодо знищення нашої державності, наших традицій та ідентичності. Українці — сильна нація, яка здатна здолати все на шляху до своєї свободи й незалежності", — заявив Кирило Буданов.

Глава української розвідки наголосив, що 2024-й – це насамперед рік продовження боротьби, героїзму та мужності українських захисників.

"І зустрінемо ми його, завдаючи нищівної поразки рашистам заради звільнення рідної землі. Тож нехай Різдвяна Зірка додасть нам сили та невичерпну енергію для боротьби з ворогом, а рік, у який ми вступаємо, принесе Україні довгоочікувану перемогу", — привітав українців з Різдвом керівник ГУР.

Читайте також на порталі "Коментарі" — рік добігає кінця – і це традиційний час для підбиття підсумків та складання хоча б зразкових прогнозів. Західні видання, те саме Associated Press, пишуть, що Україна закінчує рік у безвиході розчарованою політикою союзників. А Reuters аналізує, чому український контрнаступ-2023 виявився набагато менш успішним, ніж очікувалося. Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) прогнозують, що в січні-лютому 2024 року російським окупаційним військам буде легше проводити наступальні операції, оскільки умови стануть сприятливішими для пересування бронетехніки. Ну, а портал "Коментарі" продовжує опитувати українських експертів про головні підсумки 2023-го (з плюсом та мінусом) для нашої країни, а також – про очікування від 2024-го.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини