Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов відреагував на свій прогноз, що "ЗСУ скоро будуть в Криму"
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов відреагував на свій прогноз, що "ЗСУ скоро будуть в Криму"

Кирило Буданов стверджує, що його прогнози засновані на "на фактах, цифрах, документах".

22 квітня 2024, 09:27 comments1619
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник Головного управління розвідки (ГУР) Кирило Буданов заявив, що його прогноз про українських військових в Криму справдився, адже наші підрозділи зайшли на півострів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Буданова для BBC.

Буданов відреагував на свій прогноз, що "ЗСУ скоро будуть в Криму"

Кирило Буданов про прогноз щодо українських військ в Криму. Фото з відкритих джерел

За словами очільника ГУР, його прогнози базуються "на фактах, цифрах, документах". Крім того, Буданов говорив, що "ми зайдемо в Крим", що фактично і сталось, ЗСУ провели кілька військових операцій в Криму.

"Те, що інколи ситуація різко кардинально змінюється — зрештою, якщо ви вже говорите про мої особисті слова, то наші підрозділи в Крим зайшли", — сказав Буданов.

Буданов заперечив, що подібні його прогнози дають марну надію.

"Ні, вони не дають марну надію. Це прогнози реального часу. Якщо щось повертається трошки інакше — вибачте, це вносить свої корективи", — сказав очільник ГУР.

Також Кирило Буданов дав новий прогноз та вказав, що на Україну чекає складна ситуація з середини травня та на початку червня. Попри складність, український генерал наголошує, що ситуація не катастрофічна та Армагедону не відбудеться.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кирило Буданов дав прогноз щодо нового масштабного наступу Росії. Очільник української розвідки назвав місце і час. За його словами Росія обрала Донбас головним напрямком атаки у літньому наступі.

Також "Коментарі" писали про тривожну заяву від Буданова. Керівник ГУР вказав, що Росія накопичувала тривалий час ракети "Калібр" та використовувала інші зброю у своїх масованих атаках, однак тепер поповнила склади для використання цієї зброї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини