Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов відреагував на інформацію про те, що Росії "злили" план контрнаступу ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов відреагував на інформацію про те, що Росії "злили" план контрнаступу ЗСУ

Кирило Буданов підтвердив, що Росії "злили" план контрнаступу ЗСУ

29 лютого 2024, 10:50 comments1310
Поділіться публікацією:

Глава ГУР Міноборони Кирило Буданов підтвердив, що Росія знала про план українського контрнаступу у 2023 році. Як повідомляє портал "Коментарі", про це головний розвідники країни розповів в інтерв'ю "CBC News".

Буданов відреагував на інформацію про те, що Росії "злили" план контрнаступу ЗСУ

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

Кирило Буданов підтвердив нещодавні заяви президента України про те, що Кремль знав про план українського контрнаступу ще до його початку.

"Я не говоритиму більше, ніж президент. У нас була, скажімо так, інформація, докази, що про плани стало відомо Російській Федерації. Це серйозна проблема, і ми вживаємо певних заходів", — сказав Буданов, коментуючи ймовірний витік даних.

Зазначимо, в інтерв'ю "FoxNews" президент Володимир Зеленський заявив, що незважаючи на всі складнощі, які виникли перед Україною у 2024 році, Київ планує не лише оборонятися, а й готувати новий контрнаступ. Говорячи про цілі цього року, Володимир Зеленський зазначив, що у протистоянні з такою країною, як Росія, навіть оборона – це велике завдання та виклик.

Коментуючи заяву про те, що хтось чекав на більш ефективний контрнаступ у 2023 році і хоче швидше завершити війну, президент підкреслив, що при контрнаступі потрібно думати і про життя бійців, тому що швидкий рух означатиме втрату людей, а якщо Україна втратить солдатів, вона втратить усе.                                                                                                                                                                 

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи є варіант, що Україна погодиться на заморожування війни: Кирило Буданов дав пряму відповідь.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини