Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов відповів, чи вийде Україна на кордони 1991 року, якщо путінський режим не впаде
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов відповів, чи вийде Україна на кордони 1991 року, якщо путінський режим не впаде

Кирило Буданов упевнений, що війна завершиться на кордонах 1991 року, але напруга буде

22 квітня 2024, 13:52
Поділіться публікацією:

Повномасштабна війна Росії проти України може завершитися лише після того, як Київ відновить суверенітет над усією своєю територією та українські війська вийдуть на межі 1991 року. Для цього, мабуть, потрібен буде великий проміжок часу. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю "BBC-Україна" висловив голова Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Буданов відповів, чи вийде Україна на кордони 1991 року, якщо путінський режим не впаде

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

Керівник ГУР уточнив, що Україна зможе вийти на кордони 1991 року навіть при цьому ж військово-політичному керівництві в Росії. Втім, будуть спроби "щось зробити знову".

"Це нормально. Це абсолютно нормально. Росія хоче нас знищити, ми не хочемо, щоб нас знищували. У нас не сходяться, як кажуть, забаганки, розумієте? Тому цей конфлікт перманентно з'являтиметься, затихатиме, знову з'являтиметься і так далі. Подивіться на нашу історію. Ми з Російською Федерацією, Російською імперією, Московським царством тощо все миримося, то воюємо. Ми не зможемо змінити хід історії в майбутньому", — сказав Кирило Буданов.

За його словами, коли українці відновлять суверенітет на всій своїй території, напружена ситуація на кордонах може залишатися ще якийсь досить тривалий час. Але фактично війна завершиться, упевнений головний розвідники України.

Зазначимо, у цьому ж інтерв'ю Кирило Буданов повідомив, що на Україну чекає "досить важка" ситуація найближчим часом.

"Нас чекає досить важка, за нашою оцінкою, ситуація найближчим часом. Але вона не катастрофічна, це теж потрібно розуміти. Армагеддон не відбудеться, як багато хто зараз починає говорити. Але проблеми з середини травня будуть", — пояснив голова ГУР Міноборони України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини