Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов розповів, яку "непереможну" зброю Росія боїться відправляти на війну в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов розповів, яку "непереможну" зброю Росія боїться відправляти на війну в Україну

За словами Буданова, зараз новітні російські танки на фронті легко знищують дронами-камікадзе ЗСУ

11 вересня 2023, 16:30 comments4759
Поділіться публікацією:

Легенда про "непереможні" російські танки Т-14, які були створені на базі універсальної гусеничної платформи Армата, все ще активно поширюється лише тому, що вони досі не брали участь у справжніх битвах на фронті в Україні. Як передає портал "Коментарі", таку заяву на щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) зробив керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Буданов розповів, яку "непереможну" зброю Росія боїться відправляти на війну в Україну

Танк Т-14. Фото: з відкритих джерел

Головний розвідник країни пояснив, танки Т-90 Прорив, які є найновішою російською бронетехнікою на фронті, легко знищують дронами-камікадзе ЗСУ.

"Ніякого застосування цієї техніки (Ред. — Т-14) так і не було. Було кілька випадків застосування бронетранспортерів "Бумеранг". Їхні залишки тут можна побачити. Вони всі згоріли ... горить все насправді. Чудо-зброю так і не створили", — наголосив Кирило Буданов.

Він додав, що путінський режим за час повномасштабної війни в Україні втратив величезну кількість військової техніки, яка раніше вважалася незламною і найпотужнішою. Саме тому російські генерали не радять відправляти на фронт Т-14, оскільки перспективи цієї зброї встояти проти українського вогню – нульова. Коли ці танки почнуть горіти, станеться найпотужніший удар по російській оборонці, у бік якої вже звучить чимало критики.

"Думаю, що Т-14, коли вони зрозуміли, що може бути руйнівний ефект для подальшої експортної привабливості цієї машини, так і не запустили на фронт", — наголосив Кирило Буданов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи можливий обмін полоненими "всіх на всіх" найближчим часом: відповідь Кирила Буданова.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Буданов назвав імена двох російських генералів, які виступили проти війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини