Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов розповів, у кого більше "обмінного фонду" – України чи РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов розповів, у кого більше "обмінного фонду" – України чи РФ

Кирило Буданов заявив, що близько 20% російських полонених здаються добровільно

25 серпня 2023, 17:30
Поділіться публікацією:

Практично п'ята частина російських окупантів, які потрапляють до українського полону, здаються добровільно. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю проекту "Радіо Свобода Крим.Реалії" зробив голова ГУР Міноборони Кирило Буданов.

Буданов розповів, у кого більше "обмінного фонду" – України чи РФ

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

Водночас головний український розвідник зазначив, що Україна має значно менше так званого "обмінного фонду", ніж у Росія.

"У нас його набагато менше. Це правда. Тому що в перші дні вторгнення Російська Федерація нахапала тут страшну кількість заручників, у тому числі цивільних, пенсіонерів силових структур, просто людей, які, вони вважали, що є хтось страшний для них, ну і так далі. Тому наші цифри, на жаль, нижчі. Треба це розуміти", – пояснив Кирило Буданов.

При цьому глава ГУР відмовився назвати точну кількість росіян, які сьогодні перебувають в українському полоні, пославшись на держтаємницю під час війни. Але Кирило Буданов заявив, що навіть приблизно підібратися до тієї кількості полонених, яка є в Росії, Україна навряд чи зможе.

Зазначимо, у цьому інтерв'ю Кирило Буданов заявив, що прихована мобілізація в Росії не припинялася. Триває вона й досі. Кремлем же ставиться завдання мобілізувати на війну в Україні ще щонайменше 450 тисяч людей.                                               

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що говорять внутрішні розбірки в РФ — на що може вплинути загибель Євгена Пригожина.   

Також видання "Коментарі" повідомляло - ЗСУ прорвали першу лінію оборони: генерал Міллі назвав ділянку фронту, де Україна стрімко йде вперед.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини