Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов розповів про нову російську ІПСО: чи вдалося Кремлю реалізувати свій план
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов розповів про нову російську ІПСО: чи вдалося Кремлю реалізувати свій план

Кирило Буданов розкрив подробиці про нову російську ІПСО "Майдан-3"

26 лютого 2024, 07:15
Поділіться публікацією:

Країна-агресор планувала запустити наймасштабнішу ІПСО, яка мала призвести до державного перевороту в Україні. Як передає портал "Коментарі", про це на форумі "Україна. Рік 2024" розповів начальник ГУР міноборони України Кирило Буданов.

Буданов розповів про нову російську ІПСО: чи вдалося Кремлю реалізувати свій план

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

Глава української розвідки зазначив, що це має бути найдорожча у своїй історії інформаційно-психологічна операція.

"Вони (росіяни – ред.) не знайшли нічого кращого, як назвати цю операцію "Майдан-3" – вона так офіційно в їхніх документах і називалася. Це максимально дорога операція для них, і вона вже практично провалилася", – розповів керівник розвідки. .

За його словами, в рамках цієї операції Росія планувала створити ситуацію, за якої можна було б поставити під сумнів легітимність прийняття рішень в Україні в період після 20 травня цього року. Росіяни розраховували на певну смуту в українському суспільстві у зв'язку з цим, яку буде спроектовано на наше військо. Посіявши подвійні думки в нашій армії, РФ хотіла в першій половині червня завдавати поразки на сході. Для цього окупантам мала допомогти заздалегідь розхитана ситуація в армії.

"Але вони не зможуть завдавати поразки, і ця їхня спецоперація вже провалилася", — заявив Кирило Буданов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ситуація на фронті продовжує залишатися вкрай важкою. При цьому на порозі третього року повномасштабної війни Росія теж має чимало проблем. Таку заяву в інтерв'ю The Wall Street Journal зробив голова ГУР Міноборони України Кирило Буданов.

Головний розвідник України розповів, що професійну російську армію було в основному знищено в перший рік вторгнення. Наразі Росія відправляє на "м'ясні штурми" непідготовлених "мобіків".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини