Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов розповів, чи є загроза нового наступу на Київ: що стоїть за попередженням Макрона
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов розповів, чи є загроза нового наступу на Київ: що стоїть за попередженням Макрона

Буданов заявив, що припущення – це одне, а реальність – інше, тому сьогодні загрози окупації Києва немає

1 квітня 2024, 17:10 comments4178
Поділіться публікацією:

На сьогоднішній день немає загрози наступу російських військ на Київ із півночі. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив керівник ГУР Міноборони України Кирило Буданов.

Буданов розповів, чи є загроза нового наступу на Київ: що стоїть за попередженням Макрона

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

Глава української розвідки зазначив, що на території Білорусі жодних загроз наразі немає.                                                                                              

"І ми не бачимо тенденції до того, щоб вони з'явилися найближчим часом", — сказав Кирило Буданов.

Він зазначив, що президент Франції Еммануель Макрон зробив припущення, коли говорив про можливий прорив росіян до Києва чи Одеси.

"Допущень може бути дуже багато. Знаєте, у припущеннях ми теж можемо зараз зайти до Москви. Але ж цього за фактом немає", — заявив головний розвідник країни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — низка закордонних видань вийшли останнім часом із тривожними прогнозами у ракурсі російсько-української війни. Так, аналітики Welt пророкують, що вже цього року через нестачу підтримки з боку партнерів Україна може піти на заморожування конфлікту. А видання The Economist попереджає, що вже влітку російські збройні сили почнуть новий потужний наступ, якого Україна, схоже, не готова. При цьому поки наша країна активно готує Глобальний саміт світу (без участі РФ), деякі партнери, схоже, шукають можливість домовитися з Росією. Експерти поділилися з порталом "Коментарі" своїм баченням того, чого нам чекати в найближчому майбутньому в контексті російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини