Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов підтвердив свій прогноз щодо звільнення Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов підтвердив свій прогноз щодо звільнення Криму

Глава ГУР все ще впевнений, що ЗСУ зайдуть на півострів навесні

18 квітня 2023, 07:47 comments1292
Поділіться публікацією:

Глава Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов запевнив, що український план зі звільнення окупованого Криму поступово реалізується, і від своїх слів про терміни деокупації півострова він не збирається відмовлятися. Як повідомляє портал "Коментарі", таку позицію головний розвідник країни озвучив в інтерв'ю "NV".

Буданов підтвердив свій прогноз щодо звільнення Криму

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

Кирило Буданов під час спілкування з журналістом укотре підтвердив свій прогноз щодо того, що ЗСУ зайдуть у Крим навесні цього року. За його словами, до кінця весни 2023 року ще досить багато часу. Втім, конкретики він уникнув.

"У мене ще є проміжок часу... У нас все йде за графіком. Давайте подивимося, як розвиватимуться події найближчим часом", — заявив Кирило Буданов, зазначивши, що інших прогнозів щодо звільнення Криму він не має.

Слід зазначити, більшість прогнозів Буданова збувалися. Наприклад, 29 жовтня він спрогнозував, що операція з деокупації Херсона триватиме до кінця листопада. 1 жовтня Буданов казав, що взимку війна стихне, а навесні Україна звільнить свої території. А на початку листопада заявив, що настає вирішальний період війни. У грудні начальник ГУР МО також заявив, що Україна поверне тимчасово окупований Крим комбінованим шляхом – військовою силою та дипломатією.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент Польщі Анджей Дуда заявив, що Росія може напасти ще на одну країну.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський диктатор Володимир Путін провів зустріч із членом Держради КНР, міністром оборони країни Лі Шанфу. Сторони заявили про зміцнення співробітництва, зокрема, по лінії військових відомств. У свою чергу секретар РНБО України Олексій Данилов запевняє, що на фронті поки що не зафіксовано фактів застосування росіянами китайської зброї. Про що говорить тепер ще й військове зближення РФ та КНР (і чи є воно насправді)? Якою є ймовірність, що китайське озброєння чи компоненти будуть задіяні у війні проти України? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини