Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов дав пораду Кадирову: що сказав очільник ГУР
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов дав пораду Кадирову: що сказав очільник ГУР

Буданов відповів на прохання Кадирова зняти санкції з його родичів

5 січня 2024, 23:51 comments1290
Поділіться публікацією:








Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що ватажок Чечні Рамзан Кадиров знає, куди і до кого звертатися, якщо хоче повернути українських військовополонених в обмін на зняття санкцій США з членів його родини та майна. Про це Кирило Буданов заявив в ефірі національного телемарафону "Єдині новини", передає портал "Коментарі".

Буданов дав пораду Кадирову: що сказав очільник ГУР

Буданов прокоментував заяву Кадирова про полонених. Фото з відкритих джерел

Очільник ГУР відреагував на прохання Кадирова зняти американські санкції з його родичів в обмін на українських полонених. Він назвав дивним прохання керівника Чечні, яке він чомусь озвучив через медіа.

"Я взагалі дуже дивно сприймаю заяви (Рамзана Кадирова – ред.), які з'являються через медіа. Якщо людина хоче щось вирішити, він знає, як і на кого треба вийти. Якщо не знає, йому підкажуть. Але, повірте мені, він знає. А пропонувати через медіа зняти санкції третіх країн з його сім'ї та віддати йому його коней, які, до речі, знаходяться в іншій державі — це трохи дивно", — заявив Кирило Буданов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава Чечні Рамзан Кадиров запропонував США зняти санкції зі своїх родичів в обмін на українських полонених. Список полонених він передав колишньому американському розвіднику Скотту Ріттеру, котрий прибув до столиці республіки, місто Грозний. Свою пропозицію глава Чечні озвучив у ході побудови силових підрозділів республіки у Грозному. Там же показали відеозвернення полонених, які просять зняти "абсурдні санкції, які ні на що не впливають" проти родичів Кадирова, його коней та літака.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини