Головна Новини Суспільство Війна з Росією Британська розвідка зазначає, що такого не було з перших тижнів війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська розвідка зазначає, що такого не було з перших тижнів війни

За даними Генштабу ЗСУ російські окупанти не зазнавали таких великих втрат особового складу з першого тижня війни.

12 лютого 2023, 13:06 comments9863
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Розвідка Великобританії повідомила, що за останні два тижні Російська Федерація зазнала найбільшої кількості втрат особового складу від початку перших тижнів вторгнення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter розвідки Британії.

Британська розвідка зазначає, що такого не було з перших тижнів війни

Знищена техніка армії РФ. Фото з відкритих джерел

Українські війська продовжують знищувати російських окупантів, окрім того, згідно з даними Генштабу ЗСУ, Українці це роблять настільки вдало, що такої динаміки не простежувалось від початку першого тижня війни.

За останні тижні Генштаб ЗСУ публікував кілька разів інформацію про те, що було ліквідовано понад 1000 російських військових за одну добу, а середній показник зниження ворогів України складає 824 солдати армії РФ за один день.

"За останні два тижні Росія, ймовірно, зазнала найбільшої кількості втрат з першого тижня вторгнення в Україну", — повідомляє розвідка Британії.

Ймовірною причиною таких значних втрат британська розвідка називає одразу кілька факторів: брак навченого персоналу, погана координація та відсутні ресурси армії РФ, особливо в напрямку Вугледара та Бахмута. Зазначимо, що загальні страти особового складу армії Російської Федерації в Україні перевищили 137 осіб, за даними Генштабу ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський генерал розповів про рецепт швидкої перемоги для України. На думку Бена Годжеса, Захід має надати Україні винищувачі для боротьби проти російської агресії.

Також "Коментарі" писали про генерала сухопутних військ, який пояснює, що робитимуть росіяни перед новим наступом на сході України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини