Головна Новини Суспільство Війна з Росією Британська розвідка вказує на серйозні занепокоєння в Росії через війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська розвідка вказує на серйозні занепокоєння в Росії через війну в Україні

Через небезпеку нових атак безпілотників Росія скасувала найбільше авіашоу країни.

2 липня 2023, 09:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Розвідка Великої Британії проаналізувала скасування найбільшого авіаційного шоу МАКС у Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Міноборони Великої Британії.

Британська розвідка вказує на серйозні занепокоєння в Росії через війну в Україні

Російські літаки на авіашоу МАКС. Фото з відкритих джерел

Міжнародне авіашоу МАКС, яке є основним фактором для залучення інвестицій у російську цивільну та військову авіацію було перенесено на наступний рік. Британська розвідка пояснює це страхом Росії перед черговими атаками дронів, а також репутаційними втратами, якщо на організоване шоу приїде значно менше міжнародних делегацій.

"Шоу було скасовано здебільшого через серйозні занепокоєння безпекою після недавніх атак безпілотників по Росії", — пише британська розвідка.

Таким чином авіашоу МАКС, яке мало відбутись на підмосковному аеропорту з 25 по 30 липня перенесли вперше за його 30-річну історію. У заяві авіасалону вказано, що Міжнародний авіаційно-космічний салон має пройти у 2024 році.

Розвідка Великої Британії пояснює, що війна та західні санкції надзвичайно сильно вплинули на розвиток та функціонування аерокосмічної спільноти РФ. Окрім того, висококваліфікованих спеціалістів аерокосмічної галузі закликають служити піхотою у власному підрозділі космічної російської агенції "Роскосмос".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські сили в Україні стикнулись зі складним вибором. Росіяни послаблюють свій контроль над Херсонською та Луганською областями, щоб посилити позиції на Бахмутському напрямку, чим може скористатись ЗСУ.

Також "Коментарі" писали про реакцію Кремля на можливий арешт російського генерала Суровікіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини