Головна Новини Суспільство Війна з Росією Британська розвідка розповіла про новий рекорд РФ: скільки дронів запустила по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська розвідка розповіла про новий рекорд РФ: скільки дронів запустила по Україні

Росія посилює дронові атаки по Україні

сьогодні, 12:05
Поділіться публікацією:

У вересні 2024 року Росія запустила понад 1300 дронів-камікадзе територією України. Це найбільша кількість безпілотних літальних апаратів, запущених за місяць із початку конфлікту. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому зведенні Міністерства оборони Великобританії у X (Twitter).

Британська розвідка розповіла про новий рекорд РФ: скільки дронів запустила по Україні

Дрони-камікадзе. Фото: з відкритих джерел

"Виходячи з поточних показників, майже напевно, що Росія перевершить це число у жовтні 2024 року", — йдеться у повідомленні.

Як зазначається у зведенні, незрозуміло, чи зможе Росія підтримувати цей показник до кінця 2024 року.

Однак, за інформацією британської розвідки, Росія майже напевно розширює свої можливості проведення великомасштабних атак дронами по Україні, доповнюючи іранські поставки збільшенням внутрішнього виробництва.                      

"Росія використовує свої дрони-камікадзе проти безлічі цілей, зокрема, енергетичної інфраструктури, враховуючи їхню здатність завдавати ударів углиб української території, чинячи тиск на українську систему ППО", — зазначають у Міноборони Британії.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у секторі Авдіївка-Покровськ на сході України за останній тиждень значно посилилися операції російських окупаційних військ. З великою ймовірністю можна сказати, що окупанти готуються до наступу на Покровськ. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони Великої Британії.                                                         

Також видання "Коментарі" повідомляло – британська розвідка назвала два населені пункти, на які наступатиме РФ після Вугледару.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини