Головна Новини Суспільство Війна з Росією Британська розвідка розповіла, чим незадоволені рідні окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська розвідка розповіла, чим незадоволені рідні окупантів

У соцмережах щодня з'являються приклади того, як російські дружини та матері поводяться з протестами проти умов служби своїх близьких.

20 листопада 2023, 15:35
Поділіться публікацією:

Більшість російських військових, яких путінський режим відправляє на війну в Україну, використовуються без ротації. Це дуже турбує як самих окупантів, так і їхніх рідних та близьких. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому зведенні британської розвідки.

Британська розвідка розповіла, чим незадоволені рідні окупантів

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Британські фахівці звернули увагу на те, що 7 листопада 2023 року дружини російських солдатів провели, вочевидь, першу публічну вуличну акцію протесту в Москві з моменту вторгнення РФ в Україну.

У повідомленні йдеться, що протестувальники зібралися в центрі на Театральній площі та розгорнули плакати з вимогою забрати їх близьких, які беруть участь в агресії РФ проти України, подалі від лінії фронту. Поліція розігнала мітинг за лічені хвилини, але вимоги протестувальників залишаються незмінними.

Аналітики звертають увагу, що з лютого 2022 року в соцмережах щодня поширюють приклади того, як російські дружини та матері звертаються із протестами проти умов служби своїх близьких.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін вкотре спробував виправдати напад на Україну тим, що нібито "зіграли соціальні настрої та почуття ідентичності мешканців спірних територій". Він також запевняє, що до 2014 року нібито не вірив у можливість "такого конфлікту між Росією та Україною". Тим часом, Німецька рада з міжнародних відносин (DGAP) попереджають, що якщо війна в Україні буде заморожена, РФ зможе підготувати свої сухопутні сили для атаки країнами НАТО через п'ять років. Путін же продовжує корчити з себе миротворця і прагне взяти участь 22 листопада у віртуальному саміті G20, організатором якого є влада Індії. Чи має Путін шанс переломити західну думку щодо російсько-української війни? Чи може зіграти свою роль потепління американо-китайських відносин після зустрічі 15 листопада Джо Байдена та Сі Цзіньпіна? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини