Головна Новини Суспільство Війна з Росією Британська розвідка дала відповідь - чи є у росіян шанси знову піти у масований наступ
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська розвідка дала відповідь - чи є у росіян шанси знову піти у масований наступ

У британській розвідці вважають, що Росія так і не впоралася з гострою нестачею боєприпасів, тому про те, щоб йти масово в наступ поки не може бути й мови.

2 травня 2023, 12:07
Поділіться публікацією:

У той час як Кремль вимагає успіхів на полі бою, російські фахівці з логістики не здатні досягати поставленої мети. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у розвідувальному огляді Міноборони Великобританії.

Британська розвідка дала відповідь - чи є у росіян шанси знову піти у масований наступ

Артилерія. Фото: з відкритих джерел

Британські фахівці зазначають, 27 квітня 2023 року російські соцмережі, пов'язані з військовою тематикою, повідомили, що заступника міністра оборони Росії генерал-полковника Михайла Мізинця було звільнено. Мізинцев відповідав за військову логістику і перебував на посаді лише вісім місяців, наголошується в огляді.

Звільнення Мізінцева не було одразу підтверджено, але припущення щодо його майбутнього наголошують на тому, що проблеми логістики залишаються в центрі військової кампанії Росії в Україні.

Британська розвідувальна спільнота стверджує, що Росія не має достатньо боєприпасів для досягнення успіху в наступі.

Нестача боєприпасів, у свою чергу, призводить до внутрішніх розбіжностей, особливо між Міністерством оборони Росії та групою Вагнера.

"Росія продовжує надавати найвищий пріоритет мобілізації своєї оборонної промисловості, але вона все ще не в змозі задовольнити потреби воєнного часу. Тоді як російські політичні лідери наполегливо вимагають успіху на полі бою, російські фахівці з логістики застрягли посередині", — йдеться в огляді.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у РФ зростає кількість нещасних випадків: про що це говорить – хто за цим стоїть.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони України Олексій Рєзніков заявив, що завершується підготовка до контраплету ЗСУ, який давно анонсується. Він також запевняє, що ми обов’язково отримаємо сучасні винищувачі. Хоч і визнав, що партнери зволікають, як і практично з кожним новим чином озброєнь, що поставляються нам. Про що говорять дані заяви Резнікова і загалом галас навколо підготовки контрнаступу? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини