Головна Новини Суспільство Війна з Росією Британія може розмістити військовий корабель в Азії: чим викликана така потреба
commentss НОВИНИ Всі новини

Британія може розмістити військовий корабель в Азії: чим викликана така потреба

Лондон готовий надати своїм союзникам підтримку з огляду на зростаючу загрозу сто боку Китаю.

17 квітня 2023, 14:25 comments2509
Поділіться публікацією:

Великобританія може розмістити новий військовий корабель в Індо-Тихоокеанському регіоні для протистояння загрозі Китаю. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на The Times.

Британія може розмістити військовий корабель в Азії: чим викликана така потреба

Британський фрегат Type-31. Фото: із відкритих джерел

Зазначається, що згідно з планами, судно британських Військово-морських сил базуватиметься в Азії постійно. У Великій Британії сподіваються, що таким чином вдасться зміцнити морські сили партнерів у регіоні.

The Times повідомляє, що зараз ведуться дискусії про постійне розміщення хоча б одного фрегата Type-31.

Варто додати, що фрегати Type-31 – це судна, призначені для Королівського військово-морського флоту. Їхня довжина становить близько 140 метрів, а швидкість – до 26 вузлів. Дальність плавання фрегатів оцінюють 14,5 км, автономність – 28 днів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — країни G7 стурбовані: яка країна може допомагати Росії обходити санкції.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Бразилії Луїз Інасіо Лула да Сілва, який раніше закликав українську владу відмовитися від Криму заради припинення війни, виступив із новими "мирними" ініціативами. Саме після візиту до Китаю. Тепер він закликає міжнародну спільноту "переконати" президента України Володимира Зеленського та російського диктатора Володимира Путіна домовлятися. Про що говорять посилені "миротворчі" пориви лідерів низки країн? Які ризики та можливості для України виникають через ті ж пропозиції та Сілви про створення групи країн для посередництва у припиненні війни? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини