Головна Новини Суспільство Війна з Росією Британці пожалілись на ЗСУ: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Британці пожалілись на ЗСУ: подробиці

У Британії скоротили вогневу підготовку українців через скарги місцевих мешканців

12 вересня 2023, 20:05
Поділіться публікацією:

У Британії скоротили на 30% час вогневої підготовки українських рекрутів через скарги місцевих мешканців на шум. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на The Times.

Британці пожалілись на ЗСУ: подробиці

ЗСУ, стрільби

Як розповідають британські журналісти, міністерство оборони було змушене на третину скоротити навчання на військовій базі Лідд-Рейнджерс неподалік Дандженесса через гнів мешканців з приводу вибухів та диму. Мешканці направили кілька листів до міської ради з вимогою вжити заходів. Отримавши повідомлення про скарги, міноборони погодилося обмежити шум та скоротити кількість навчань на 30 відсотків. За словами місцевих, вибухи дуже галасливі. Через них деренчат вікна.

"Коли вони роблять вибухи, будинок вібрує. Якось я писав лист і впустив ручку, — пожалілися місцеві жителі.

Також, за їх словами, вони не можуть відрикрити вікна через постійні вибухи.

Йдучі на зустріч бажаннням місцевої громади, військові скоротили "гамірну" частину свої підготовки.

Тим часом, в Енергодарі окупантів підірвали під час застілля. Українські розвідники разом з партизанами ліквідували російських окупантів в Енергодарі. Дрон ГУР прилетів прямо під час застілля. Окупанти відзначали "день підрозділів з питань міграції системи МВС РФ".

У Зеленського відповіли на нові заяви Путіна щодо війни в Україні. Висловлювання Путіна розраховані на внутрішню російську аудиторію, впевнений Михайло Подоляк. 

У ПАРЄ прийняли нове рішення щодо Росії: що воно означає. Таку заяву парламентарі зробили у відповідь на правки до російської Конституції, які дозволяють Путіну бути при владі до смерті.   



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини