Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Бракує номер один": Зеленський назвав зброю, яка найбільше необхідна Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

"Бракує номер один": Зеленський назвав зброю, яка найбільше необхідна Україні

Президент України розповів про необхідність спільного виробництва зброї з союзниками, щоб протистояти Росії у війні.

10 січня 2024, 15:37
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський заявив, що найбільше Україні бракує протиповітряних систем для відбиття російської агресії. Президент також висловився про розуміння, що у світі існує дефіцит зброї.

"Бракує номер один": Зеленський назвав зброю, яка найбільше необхідна Україні

Найбільше Україні бракує систем ППО. Фото з відкритих джерел

Президент України Володимир Зеленський здійснив візиту до Литви де зустрівся з президентом Гітанасом Науседою. Під час спільної пресконференції Зеленський розповів про потребу для України протиповітряних систем оборони.

"Системи ППО — це те, чого бракує номер один. Боротьба проти дронів. Я радий, що у нас є домовленості з Литвою і з багатьма іншими партнерами також", — сказав Володимир Зеленський.

Президент пояснив, що Україна буде нарощувати свій військовий потенціал спільно з іншими країнами.

"Ми розуміємо, що у світі дефіцит зброї. Зброї бракує для нас, зброї не вистачає для всього світу. І тому ми зацікавлені в копродукції. Ми розпочали цю роботу з партнерами зі США, з багатьма компаніями, продовжили цю роботу з європейськими партнерами", — додав Зеленський.

На це відреагував Гітанас Науседа, який вказав, що на ринку зброї багато грошей, однак недостатньо можливостей, щоб виготовляти необхідне озброєння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський різко висловився про Путіна. Президент пояснив, що російський диктатор не зупинитись лише на Україні, тому інші країни мають допомогти зупинити Путіна.

Також "Коментарі" писали про Залужного, який планував масштабний наступ на Крим, однак США не схвалили такий наступ з боку України. У Сполучених Штатах заявили, що план дуже ризикований та у разі невдачі Україна може втратити значні території.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини