Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бойовики роблять з Кадирова героя: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Бойовики роблять з Кадирова героя: що відомо

Очільник так званої "ЛНР" вручив Кадирову звання "героя"

3 серпня 2022, 17:53
Поділіться публікацією:

Очільник бойовиків "ЛНР" Леонід Пасічник передав голові Чечні Рамзану Кадирова "звання героя". Про це пише проросійське ЗМІ ТАСС.

Бойовики роблять з Кадирова героя: що відомо

Бойовики роблять з Кадирова героя (фото ТАСС)

 У повідомленні йдеться, що обмін пафосними нагородами відбувся в столиці Чечні — місті Грозному.

Кадиров також своїм "гостям" роздав нагороди. Зокрема, він вручив "ордени Ахмата Кадирова" секретареві генеральної ради партії "Єдина Росія" Андрію Турчаку, який активно "працює" для окупації Херсонської області та очільнику бойовиків "ЛНР" Леоніду Пасічнику.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на сході України ЗСУ взяли в полон понад два десятки кадиривцівЗСУ взяли в полон близько 30 окупантів. Про це повідомив радник глави МВС Антон Геращенко. Так, за даними Геращенка, вчора (2 серпня) при спробі штурму Соледара (Донецька область) ворог зазнав невдачі і втратив близько 100 людей убитими та 30 полоненими.За словами Антона Геращенка, всім чеченцям-найманцям розповідали казку про те, що вони нестимуть патрульну службу в тилах, а натомість їх кинули на передок, де вони здалися в полон. Також в офіційному каналі СтратКому ЗСУ опубліковано пост з відео, в якому повідомляється про поповнення обмінного фонду. Повідомляється, що полонених було захоплено на сході України. Однак у пості не вказується, де саме це сталося. Можна припустити, що відео записані саме ці полонені.

Також "Коментарі" писали про те, що ЗСУ знищили зрадницю України — псеводополковника "ЛНР", яка командувала дивізіоном артилерії. У війні проти України загинула зрадниця українського народу. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних Сил України. Так, за даними Страткому ВСУ, ліквідовано зрадницю народу України на ім'я Качура Ольга Сергіївна.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини