Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Бояться заходити в лоб": росіяни рівняють з землею Селидове
commentss НОВИНИ Всі новини

"Бояться заходити в лоб": росіяни рівняють з землею Селидове

Місто обстрілюють КАБами

сьогодні, 00:15
Поділіться публікацією:

Російські загарбники посилено обстрілюють Селидове у Донецькій області, оскільки бояться заходити у місто "в лоб", повідомив офіцер ЗСУ з позивним "Алекс".

"Бояться заходити в лоб": росіяни рівняють з землею Селидове

РФ посилила обстріли міста Селидове. Фото з відкритих джерел

"Селидове шліфують КАБами. Місто реально просто рівняють з землею, бо розуміють, що легко його вже не взяти. Бояться заходити в лоб в місто, хоча залізниця в Михайлівці вже під їх повним контролем, але все одно продовжують робити упор на фланги, бо досі не змогли закріпитися в межах міста", — розповів офіцер ЗСУ.

Він відзначив, що давно не бачив, щоб росіяни так далеко заходили по флангах та в той же час мінімально намагалися "штурмувати в лоб".

"Якщо ситуація на флангах погіршиться, то може стати питання виведення гарнізону з міста", — додав він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у зв'язку з наближенням президентських виборів у США, запланованих на листопад цього року, увага американських політиків зосереджена на внутрішніх питаннях. Така ситуація впливає також на європейські країни, які в умовах електоральних циклів більше фокусуються на власних проблемах. За його словами, на Заході відчувається певна втома від війни Росії проти України. Експерт підкреслив важливість зустрічей президента України Володимира Зеленського з іноземними лідерами, адже вони допомагають підтримувати увагу до війни.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що за останню добу українська армія спалила чимало бронетехніки росіян в населеному пункті Любимівка Курської області. "За вчорашній день щонайменше 5 спалених одиниць бронетехніки спостерігала аеророзвідка. Також сьогодні впродовж дня противник активно застосував "броню" з десантом на півночі Любимівки, втрачаючи техніку", — повідомив офіцер ЗСУ з позивним "Алекс". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини