Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бомбардувальники та штурмовики ПС ЗСУ завдали ударів по окупантам у чотирьох областях України: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Бомбардувальники та штурмовики ПС ЗСУ завдали ударів по окупантам у чотирьох областях України: подробиці

Лише минулої доби українська авіація здійснила до десяти авіанальотів

31 травня 2022, 11:48 comments1826
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські військові льотчики продовжують знищувати окупантів. Про це повідомляє Командування Повітряних сил Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Бомбардувальники та штурмовики ПС ЗСУ завдали ударів по окупантам у чотирьох областях України: подробиці

МиГ-29 ВС ВСУ. Фото: Командование Воздушных сил

Повідомляється, що за 30 травня ударна авіація Повітряних сил завдала вогневих ударів по силах супротивника у Харківській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях.

Групи ударних штурмовиків та бомбардувальників під прикриттям винищувачів здійснили до десяти авіанальотів.

"Нанесено вогневе ураження по складами боєприпасів, скупченню броньованої техніки, живої силі рашистів", — повідомляє Командування ВР ЗСУ.

Підрозділи зенітних ракетних військ збили ракету Х-59МК (клас "повітря-земля") у небі над Донецькою областю, а над Одеською областю знищено крилату ракету X-22.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що ембарго на нафту та Ощадбанк без SWIFT: про що говорять нові санкції проти РФ. Шостий пакет санкцій проти РФ може бути не останнім – ЄС і надалі готовий підтримувати Україну. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що колись можна говорити про перемогу України : в Офісі президента назвали умови. Україна не може піти на нові домовленості з Росією, адже ескалація неминуча. Читайте про це у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що Зеленський розповів , чому настає той момент, коли Росії доведеться відкласти зброю. Росії доведеться перейти до дипломатії, заявив президент. Докладніше про це читайте на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що на Донеччині стався витік хімречовини : під загрозою забруднення шість населених пунктів. У Бахмутському районі стався витік аміаку, хмара рухається у бік міста. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини