Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бої за Вугледар: Арестович розповів, чи розпочався вже прогнозований наступ Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Бої за Вугледар: Арестович розповів, чи розпочався вже прогнозований наступ Росії

Росіяни активізувалися на кількох ділянках фронту та заявили про великий наступ

27 січня 2023, 17:16 comments1863
Поділіться публікацією:

Активність російських атак на Донеччині – це ще не сам наступ, до якого готується ворог. Це лише підготовка до нього. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі "Фейгін Live" заявив екс-радник Офісу президента Олексій Арестович.

Бої за Вугледар: Арестович розповів, чи розпочався вже прогнозований наступ Росії

Олексій Арестович. Фото: з відкритих джерел

За даними Арестовича, до того, як російські загарбники знову масово підуть в атаку, залишається ще близько місяця. Те, що ми бачимо на Донбасі – це спроби росіян промацати українську оборону та здобути тактичні успіхи, зайнявши найкращі рубежі для більш стрімкого наступу за місяць. От і намагаються загарбники промацати надійність української оборони – в районі Вугледару, Донецького аеропорту (Водяне та Спартак), Авдіївки та Бахмута.

"Але ці дії і сукупно і окремо ніяк не можна назвати великим наступом, ані навіть серйозною підготовкою до нього. Це промацування, або виконання раніше поставлених завдань", — зазначив Арестович.

На його думку, справді великий наступ – це, коли почали рухатися "маси військ". В даному випадку Арестович вважає необґрунтованими заяви російських пропагандистів про вагомі успіхи на фронті.

"Ну, пройшли вони 2 кілометри. У чому тут переможна реляція? Це тактична глибина. Це ні про що. Як пройшли, так і виб'ють назад. Це несерйозно, якщо ми це порівнюємо із заявами про великий наступ", — вважає екс-радник. глави ОП.

Читайте також на порталі "Коментарі" — танки Leopard 2 підуть в Україну: про що говорить рішення Берліна — чи може змінитися ситуація на фронті.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Білому домі відповіли – чи готові обговорювати з Україною передачу винищувачів F-16.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

vvvv

27 січня 2023, 18:23

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)-----> https://e.vg/ntech


Новини