Головна Новини Суспільство Війна з Росією Боєць ЗСУ розповів, чому важко рухатися у бік Мелітополя
commentss НОВИНИ Всі новини

Боєць ЗСУ розповів, чому важко рухатися у бік Мелітополя

Український боєць пояснив, чому важко дається рух на Мелітопольському напрямку

28 листопада 2023, 21:07
Поділіться публікацією:

Сили оборони України досягли тактичних успіхів на Мелітопольському напрямку, однак просуватися вдається важкою ціною. Про це розповів військовослужбовець "Легіону Свободи" Костянтин Денисов, повідомляє портал "Коментарі".

Боєць ЗСУ розповів, чому важко рухатися у бік Мелітополя

Військовий назвав причини повільного просування ЗСУ на півдні. Фото з відкритих джерел

 За словами військовослужбовця, на Мелітопольському напрямку ЗСУ мають тактичні успіхи, однак рух вперед дається непросто.

"Успіхи пов'язані з багатьма факторами. Насамперед — це героїзм штурмової піхоти, класна робота артилерії та аеророзвідки. Нещодавно Сили оборони зайняли вигідні позиції на Мелітопольському напрямку, але просування дається дуже важкою ціною. Ворог постійно гатить з артилерії та намагається контратакувати", – розповів Костянтин Денисов. 

Окрім артилерії та контратак, за словами Денисова, просуватися вперед українським захисникам заважають ворожі FPV-дрони, ситуація з якими у росіян суттєво покращилася. Боєць розповів, що завдяки дронам противник полює на українську техніку та атакує піхоту.

Крім того, додав боєць ЗСУ, окупанти активно влаштовують українським воїнам підступні пастки.

"Нещодавно наші хлопці потрапили у пастку і дивом вийшли з неї. Росіяни нібито залишили позиції. Наші зайшли туди, а у ворога там вже все було пристріляно", — розповів Костянтин Денисов.

За його словами, ворог частко влаштовує небезпечні пастки, розуміючи, що у чесному бою у нього немає шансів. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупаційні війська суттєво наростили сили та активізувалися на Бахмутському напрямку. Вже два тижні супротивник веде штурмові дії. У ЗСУ вважають, що ключове завдання, яке зараз переслідують росіяни – це повернути втрачені позиції. Ворог зібрав відповідні резерви та перейшов до атакуючих дій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини