Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бійка в кулуарах: український делегат дав відсіч нахабному росіянину
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійка в кулуарах: український делегат дав відсіч нахабному росіянину

Український делегат провчив російського нахабу

4 травня 2023, 21:00
Поділіться публікацією:

Російський делегат в Анкарі сьогодні вирвав український прапор із рук нардепа, потім інший делегат захистив прапор — вирвав прапор з рук російського нахаби та дав йому прочухана. Про це повідомляють "Коментарі".

Бійка в кулуарах: український делегат дав відсіч нахабному росіянину

Засідання Парламентської асамблеї Чорноморського економічного співробітництва

Депутати Верховної Ради на саміті Парламентської асамблеї Чорноморського економічного співробітництва (ПАЧЕС) в Анкарі розгорнули прапори під час виступу представниці Держдуми РФ Тимофєєвої. Та своєю чергою повісила на жакет "георгіївську стрічку". Українські депутати спробували розгорнути прапори за її спиною, а члени російської делегації намагалися запобігти діям українців. Бійка виникла з депутатами Держдуми РФ, один з яких – Олексій Кондратенко.

Тоді в ситуацію втрутився представник парламенту Туреччини. Мустафа Шентоп оголосив перерву та зажадав, щоб делегацію, яка порушила регламент заходу, вивели із зали.

"Тут говоритиме той, кому надано слово. Я не дозволю порушити спокій та порядок ведення заходу. Якщо у когось є подібні наміри, то нехай покине приміщення", – сказав він.

За його словами, кожен може висловлювати свою думку та ідеї в усній формі.

"У цьому немає нічого поганого. Однак якщо буде зроблено спроби проведення акцій, то майданчик сьогоднішніх зборів перестане бути парламентським заходом і перетвориться на вуличний рух", — зазначив турецький спікер. Шентоп наголосив, що не допускає подібних дій, і попросив залишити залу тих, хто хоче виступити без надання слова.

В кулуарах російський делегат вирвав із рук нашого нардепа прапор, через що в коридорах заходу виникла бійка.

- Ти що з українським прапором робиш?! — сказав емоційно депутат Олександр Маріковський після прочухана росіянинові.


4-5 травня в Анкарі проходить 61 Генеральна Асамблея ПАЧЕС. Напередодні заходу президія Меджлісу кримськотатарського народу заявила про неприпустимість підтвердження мандатів членів національної делегації РФ як членів ПАЧЕС.

Парламентську асамблею Організації Чорноморського економічного співробітництва (ПАЧЕС) було створено 26 лютого 1993 року. До її складу після виключення Росії входять 12 країн: Албанія, Азербайджан, Болгарія, Вірменія, Греція, Грузія, Македонія, Молдова, Румунія, Сербія, Туреччина та Україна.

Тим часом, став відомий рейтинг найслабших армій Європи.

В Україні розповіли про гібридну зброю росіян.

А Кремль готує провокацію на території Росії для дискредитації ЗСУ




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини