Бійці ЗСУ знищили ще один ворожий склад боєприпасів (ФОТО)

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

Українські воїни знищили черговий склад боєприпасів супротивника. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій Збройних сил України.

Як повідомляє СтратКом, сьогодні вранці (15 липня) у районі населеного пункту Володимирівка нашим воїнам із 58 окремої мотопіхотної бригади ім. гетьмана Івана Виговського було знищено ворожий склад боєприпасів.

Стратком також опублікував фотографії з місця подій. На кадрах можна побачити результати майстерної роботи українських військових.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в МЗС України відповіли Орбану, який розкритикував санкції проти Росії. Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Європейський Союз "вистрілив собі в легені" через нібито "непродумані" економічні санкції проти РФ. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що в чому друга половина літа стане вирішальною : який прогноз на фронті. Росіяни намагатимуться до кінця літа вийти на адмінкордон Донецької області, в той час, як ЗСУ стримуватимуть наступ і добиватимуться істотного поступу на півдні. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Резніков розповів , коли було більше втрат в української сторони. Міністр розповів, що змінилося на фронті. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформував про те, що серйозні зміни на полі бою на користь України: у Міноборони назвали терміни. Міністр оборони Рєзніков висловив упевненість, що Україна отримає більше систем великої дальності. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.