Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бійці ЗСУ завдали окупантам значних втрат на Донецькому напрямі: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійці ЗСУ завдали окупантам значних втрат на Донецькому напрямі: подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

19 липня 2022, 18:41
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Донецькому напрямку станом на вечір 19 липня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Бійці ЗСУ завдали окупантам значних втрат на Донецькому напрямі: подробиці

ЗСУ

Як інформує Генштаб, на Донецькому напрямі основні зусилля противник зосереджується на спробах просування у напрямах Сіверська та Бахмута.

"Ворог здійснював артилерійські обстріли поблизу Краматорська, Райгородка, Донецького, Верхньокам'янського, Спірного, Стародубівки, Сіверська, Дронівки та Івано-Даріївки. Завдав авіаудару неподалік Верхньокам'янського", — повідомляє Генштаб.

Зазначається, що українські воїни завдали окупантам значних втрат, коли ті намагалися просунутися у напрямках Григорівки, Спірного та Івано-Дар'євки. Ворог безладно відступив.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що яку посаду може отримати Венедиктова : ЗМІ дізналися про подробиці. З’явилася інформація, що Ірина Венедиктова може стати після призначення послом України у Швейцарії.

Читайте також про те, що спецназівці та десантники показали, що залишилося від окупантів під Слов'янськом (ВІДЕО). ЗСУ не дають загарбника підібратися близько до Слов'янська.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що колишній керівник ДП "Антонов" незаконно відправив родича за кордон. У березні 2022 року близький родич тодішнього керівника залишив Україну.

Також "Коментарі" поінформували про те, що в Україні з'явиться незвичайний банк , до якого прив'яжуть усіх українців: що відомо. Михайло Федоров розставив усі крапки над "і" у питанні появи необанку Дія Банк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини