Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бійці ЗСУ відібрали у росіян гаубицю "Нона" та бронетранспортер МТ-ЛБ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійці ЗСУ відібрали у росіян гаубицю "Нона" та бронетранспортер МТ-ЛБ (ВІДЕО)

У Захисників України нові бойові трофеї

1 липня 2022, 18:26 comments1062
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни захопили кілька одиниць ворожої техніки. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

Бійці ЗСУ відібрали у росіян гаубицю "Нона" та бронетранспортер МТ-ЛБ (ВІДЕО)

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, бійці Сил оборони забрали в окупантів їхню гаубицю та бронетранспортер.

"Чергова партія "підгону" від вс рф: один багатоцільовий тягач МТ-ЛБ і гаубиця 2Б16 "Нона-К"", — передає Стратком ЗСУ.

Також на каналі Центру стратегічних комунікацій опубліковано відео, на якому зображено трофейну техніку. Тепер вона буде звернена проти своїх колишніх господарів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Зелений принтер знову включився : про що говорять рішення Ради — що відомо про нового омбудсмена. Верховна Рада України під час засідання підтримала низку важливих технічних євроінтеграційних законопроектів, на які від України очікують європейські партнери. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що ціни на нерухомість: як війна впливає на ситуацію та які прогнози. Експерт розповів, чи готові українці купувати нове житло, на яких умовах та які тенденції на ринку нерухомості. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що Росія поставила ультиматум Болгарії: відносини між країнами напружені. У Кремлі загрожують Болгарії розривом стосунків. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що в окупованому місті Донецької області пролунали потужні вибухи: що відомо (ВІДЕО). У місті Ясинувата пролунали вибухи. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини