Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бійці ССО ЗСУ знищили російський понтонний міст у Луганській області (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійці ССО ЗСУ знищили російський понтонний міст у Луганській області (ВІДЕО)

Українські воїни зірвали плани окупантів

16 червня 2022, 11:20 comments1238
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Український спецназ завдав чергового удару по супротивнику на Луганщині. Про це повідомляється на офіційній сторінці Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

Бійці ССО ЗСУ знищили російський понтонний міст у Луганській області (ВІДЕО)

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, противник проклав понтонну переправу для форсування річки на Луганщині, проте українські воїни зірвали його плани.

"Ми не знаємо, про що думали окупанти, коли прокладали понтонний міст для форсування річки в Луганській області. Адже навколо того місця – більш ніж досить поганих знаків у вигляді спаленої російської техніки", — зазначає прес-служба СЗГ.

Бійці ССО вночі замінували, а потім підірвали цю переправу.

На підтвердження своїх слів наші воїни опублікували відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Арестович розповів , скільки може тривати війна Росії проти України. Війна Росії проти України може тривати кілька років. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що ситуація на фронті складна: Данилов заявив , що суспільство не має права чекати на термінові перемоги. Данилов сподівається, що українські війська отримають тяжку зброю. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформували про те, що у Пентагоні розповіли, яку зброю Німеччина пообіцяла дати Україні. Німеччина пообіцяла надати Україні реактивні системи залпового вогню. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Росія не просувається : генерал США заявив, що окупанти бояться українського опору. Марк Міллі переконаний, що РФ боїться українського спротиву. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини