Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бійці назвали американську техніку, яка вселяє страх у ворога та надихає захисників
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійці назвали американську техніку, яка вселяє страх у ворога та надихає захисників

Американська БМП видає себе характерним свистом, який одразу впізнають і вороги, і свої

6 вересня 2023, 07:08 comments4939
Поділіться публікацією:

Українські захисники вдячні західним партнерам, які поставили та продовжують постачати Україні таку необхідну військову техніку та озброєння. Але найбільше бійці вдячні США за бойові машини піхоти Бредлі, які відіграли важливу роль у звільненні села Роботине у Запорізькій області та загалом у літньому контрнаступі українського війська. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в репортажі "CNN" з фронту.

Бійці назвали американську техніку, яка вселяє страх у ворога та надихає захисників

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Українські військові зізнаються, що через тотальне мінування росіянами величезних територій битва за південь вийшла вкрай запеклою.

"Я служу з 2014 року і ніде не зустрічав таких мінних полів. Їх просто гектари, ліворуч і праворуч. Багато окопів, бліндажів. І все це на десятки кілометрів. Вони навіть мінують територію, яку ми вже звільнили. Без мін ми вже були б у Токмаку", — висловив свою думку боєць із позивним "Карацупа".

У матеріалі йдеться, коли українські військові прорвали оборону росіян, зайшли до Роботино, то з подивом виявили, що в цьому фактично зруйнованому населеному пункті є ще цивільні. Ось тут якраз і знадобилися бойові машини Bradley.

Військові розповіли, що росіяни почали накривати всіх вогнем. Їм було байдуже, що йде евакуація мирного населення. Саме завдяки Бредлі, кажуть захисники, удалося вижити і військовим, і цивільним. Броня витримала безліч ударів. Військові показали журналістам деякі з прямих артилерійських влучень, які отримали американські бронемашини. Єдиним недоліком американської БМП захисники вважають характерний свист від неї, який можна почути за багато кілометрів.

Читайте також на порталі "Коментарі" – що відбувається з ООН та країнами-партнерами: чому таке ставлення до війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини