Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бій українських військових за останню дорогу в Бахмут (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Бій українських військових за останню дорогу в Бахмут (ВІДЕО)

Українські військові виклали відео, де показані кілька хвилин їх боїв за дорогу, що веде до Бахмута.

20 квітня 2023, 18:30 comments1337
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Українські військові вже понад 10 місяців ведуть бої у Бахмуті та стримують російських окупантів. У мережу опублікували бій роти "Гонор" з батальйону "Вовки Да Вінчі" за критично важливу "дорогу життя", яка веде до Бахмута. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Youtube роти "Гонор".

Бій українських військових за останню дорогу в Бахмут (ВІДЕО)

Бої за Бахмут. Фото з відкритих джерел

На перших кадрах відео можна побачити як українські військові перебувають у бліндажі. В якийсь момент поблизу входу влучає снаряд та присипає землею воїнів ЗСУ. Далі військові з роти "Гонор" виходить на бій з російськими окупантами. Під час стрілянини помітно, що українські військові знищують кількох росіян, і все це знімається командиром роти камерою, яка розміщена на шоломі.

Навколо помітно наскільки випалена земля та знищені дерева на цій території. Увага, відео містить ненормативну лексику, але переглянути його можна нижче:

Чому дорога на Бахмут така важлива і названа "дорогою життя". Аналітик з питань оборони та безпеки професор Майкл Кларк вважає, якщо українські військові втратять дорогу Т0504, то змушені будуть залишити Бахмут. Таким чином ситуація на сході України досягла ендшпілю — завершальна стадія партії в шахах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про дослідження соціологів, які опитали українці, чи є українська мова ознакою патріотизму.

Також "Коментарі" писали про заступницю держсекретаря США Венді Шерман, яка на відкритті конференції НАТО попередила союзників, що Путін може використати ядерну зброю. Шерман закликає бути пильними до будь-яких дій президента РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини