Головна Новини Суспільство Війна з Росією Битва за Бахмут ще не закінчена: де просуваються ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Битва за Бахмут ще не закінчена: де просуваються ЗСУ

У Нацгвардії повідомили, що захисники України просуваються на північному та південному флангах Бахмута

25 травня 2023, 15:42 comments1532
Поділіться публікацією:

Українські захисники мають успіхи на північному та південному флангах Бахмута. Також активні бої продовжуються на Лиманському та Сіверському напрямках. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час брифінгу заявив представник Нацгвардії, полковник Микола Уршалович.

Битва за Бахмут ще не закінчена: де просуваються ЗСУ

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Полковник зазначив, нацгвардійці на Бахмутському напрямку продовжують вести повітряну та радіоелектронну розвідку, щоб виявляти райони скупчення живої сили та техніки супротивника. Також ЗСУ розбивають радіолокаційні станції та засоби радіоелектронної боротьби росіян.

Таким чином, нацгвардійці допомагають іншим підрозділам Сил оборони, які продовжують рух на північному і південному флангах Бахмута.

Також полковник зазначив, що нацгвардійці на Лиманському напрямку утримували передній край оборони у районі Серебрянського лісництва. На Сіверському напрямку бійці Нацгвардії проводили штурми позицій росіян на підступах до східної околиці Білогорівки.

За даними заступниці міністра оборони Ганни Маляр, на Бахмутському напрямку наші військові продовжують тиснути противника на флангах, щоб взяти місто у тактичне оточення. Натомість російські війська намагаються відновити утрачені позиції і почали активно застосовувати артилерію.

Крім того, ватажок ПВК "Вагнера" Євгеній Пригожин заявив, що виводить свої війська з Бахмута. За словами Маляр, регулярна армія РФ замінила "вагнерівців" на околицях Бахмута, проте у самому місті залишаються бойовики.

Також видання "Коментарі" повідомляло — готуємося до "Рамштайну": що і коли може отримати Україна. Експерти детально проаналізували ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

25 травня 2023, 15:11

Тепер ми знаємо що саме Бахмут стане вдалим контрнаступом. Цілій рік пропаганда корумпованих розкручувала цю подію, як страждання баби Юлі і Сенцова. Пригожин не даремно посилає компліменти Потешному. Здасть Бахмут, найбрехливіший вождь Всесвіту розпіарить це як перемогу, а для маразма Байдена це стане передвиборчим успіхом для обдурених виборців.


Новини