Біля офісу Пушиліна в окупованому Донецьку прогриміли вибухи (ВІДЕО)

У Мережі з'явилося відео вибуху у Донецьку

У центрі окупованого Донецька пролунав вибух. Про це повідомив радник мера міста Маріуполь Петро Андрющенко у своєму офіційному Telegram-каналі.

Так, за даними Андющенка, вибух стався біля офісу голови окупаційної адміністрації денісу пушиліну.

" Подробиць поки немає, але .... Три дні йде заміна керівництва окупантів з місцевих колаборантів на росіян. І тут вибух біля офісу пушилина. Збіг? Варто згадати як закінчили всі ці паші губарови, захарченки та гиві з моторолами. ", - пише Андрющенко.

У соціальних мережах розповсюджуються відео з місця подій. Зазначається, що вибух був не один.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що росіянка організувала в Одесі мережу аптек із підробками та наркотиками: подробиці. Вилучено медпрепарати майже на три мільйони гривень. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що Кім розповів, кого вдалося звільнити з полону під час обміну . Під час обміну звільнили представника місцевої влади Миколаївської області. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що прогриміли вибухи: у Ростовській області спалахнув БТР з боєкомплектом (ВІДЕО). Російські поліцейські відмовляються коментувати інцидент. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що агентура активізувалася: які плани Кремля в Європі – як Києву не дати їх реалізувати. Російські пропагандисти звідусіль кричать, що на Україну в ЄС ніхто не чекає. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.