Головна Новини Суспільство Війна з Росією Біля Кримського мосту піднімається дим – у районі Керчі пролунали вибухи
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля Кримського мосту піднімається дим – у районі Керчі пролунали вибухи

Російська "влада" заявляє про збиття двох ракет над Кримським мостом

12 серпня 2023, 13:40
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Криму в районі Керчі лунають сильні вибухи. Над Керченським мостом здіймається дим. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Крим.Реалії".

Біля Кримського мосту піднімається дим – у районі Керчі пролунали вибухи

Кримський міст. Фото: із відкритих джерел

Як пише видання, місцеві жителі у мережі стверджують про звуки вибухів у районі Керчі.

Тим часом мережею поширюються фото та відео з Кримським мостом, над яким майорить дим. Зокрема, окупанти рух автотранспорту тимчасово припинили.

Водночас так званий "голова" Криму Сергій Аксьонов повідомив у мережі, що в районі Керченської протоки силами ППО Росії було збито дві ракети. Представник окупантів запевняє, що Кримський міст не пошкоджений і невдовзі рух ним буде відновлено.

Україна поки що ніяк не коментує ситуацію, якщо не брати до уваги тонкий натяк голови Офісу президента Андрія Єрмака, який у цей час опублікував у себе в Телеграм пісню англійського гурту The Beatles "Yellow Submarine".                                                                       

Читайте також на порталі "Коментарі" — з початку серпня почастішали атаки тимчасово окупованого Криму, Москви та Підмосков'я за допомогою безпілотників. Чергові удари по півострову було завдано в ніч проти 12 серпня. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк попередив, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в РФ, а також на тимчасово окупованих українськими територіях стануть нормою. Що можна сказати про безпілотну війну зараз? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини