Головна Новини Суспільство Війна з Росією Біля Бахмута ліквідували командира "вагнерівців"
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля Бахмута ліквідували командира "вагнерівців"

Нагін "відзначений" званням героя Росії, так званих "ДНР" та "ЛНР"

29 вересня 2022, 17:16 comments1478
Поділіться публікацією:

Біля Бахмута вбили командира ПВК "Вагнера" Олексія Нагіна. Про смерть 41-річного найманця повідомляє  волонтерська розслідувальна спільнота InformNapalm.

Біля Бахмута ліквідували командира "вагнерівців"

Командир ПВК "Вагнера" Олексій Нагін (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться про смерть 41-річного командира штурмового загону ПВК "Вагнера" Олексія Нагіна, на прізвисько "Терек". Про це пише низка інформаційних ресурсів. Мова йде, що бойовик загинув біля Бахмута, 20 вересня.

 В InformNapalm з'ясували, що Нагін був досвідченим бійцем та брав участь в бойових діях у Чечні, Грузії, на Донбасі, Сирії та Лівії.

 За свої бойові "досягнення" він  нагороджений трьома орденами мужності, платиновою зіркою героя ПВК "Вагнера", медалями "За відвагу" та "За захист Криму". А ще — "відзначений" званням героя Росії, так званих "ДНР" та "ЛНР".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Кремлі урочисто анонсували анексію українських територій. 30 вересня, депутати Держдуми РФ прибудуть до Кремля. Вони вже отримали запрошення на збори, які організовуються, зважаючи на все, заради анексії тимчасово захоплених українських територій внаслідок повномасштабного російського вторгнення. Як повідомили росЗМІ, засідання розпочнеться о 15:00 за московським часом (аналогічне з київським). Ні теми зборів, ні анонсу, про що йтиметься на зборах не повідомляється, але головним питанням, швидше за все, стане анексія тимчасово окупованих регіонів України за результатами фейкових "референдумів".

Також "Коментарі" писали про те, що СБУ ідентифікувала генерала РФ, який керував штурмом "Азовсталі" та захопленням Маріуполя. СБУ встановила особу російського військовослужбовця, який наказав захопити український Маріуполь і штурмувати "Азовсталь". Військовим злочинцем виявився командир 8-ї гвардійської загальновійськової армії Південного військового округу ЗС РФ генерал-лейтенант Андрій Мордвічов.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини