Головна Новини Суспільство Війна з Росією Більше обміну полонених не буде: у РФ зробили нову заяву щодо війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше обміну полонених не буде: у РФ зробили нову заяву щодо війни в Україні

У Москві заявляють, що лише за вчора 2 тисячі українських полонених прибули до РФ

29 червня 2022, 11:25 comments4621
Поділіться публікацією:

Російським керівництвом ухвалено рішення більше не погоджуватися на пропозиції України щодо обміну військовополонених. Немає справи Кремлю і до тих росіян, які сьогодні через військові злочини проти українського народу перебувають у полоні в Україні. Як передає портал "Коментарі", про небажання більше погоджуватись на обмін полоненими заявив голова Слідчого комітету РФ Олександр Бастрикін, якого цитує "Фонтанка".

Більше обміну полонених не буде: у РФ зробили нову заяву щодо війни в Україні

Обмін полоненими. Фото: із відкритих джерел

Глава Слідчого комітету РФ дуже зухвало прокоментував рішення більше не погоджуватися на обмін.

"Вирішили не віддавати їх, погодили, де належить. А то вони думали: "здамося і в сім'ї". Ні, до ізоляторів тимчасового тримання, у СІЗО", – зазначив російський чиновник.

При цьому Олександр Бастрикін додав, що лише за вчорашній день до Росії прибуло до двох тисяч українських військовополонених. Про те, щоб повертати їх назад українській стороні, тепер не йдеться.

Попри такі заяви російської сторони в Україні не втрачають оптимізму щодо обміну полоненими. Причому йдеться не лише про тих військових, які окупанти беруть у полон на полі бою, а й про тих військових, які є представниками полку "Азов" і яких у росіян особливо ненависне ставлення.

Так, глава української розвідки Кирило Буданов, який відповідає за обмін українських захисників з "Азовсталі", сказав, що "найближчим часом" сподівається звільнити "значну кількість" українських полонених.

Читайте також на порталі "Коментарі" — таким НАТО ще не бачили: експерти розповіли про підсумки першого дня саміту на тлі війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Иван

29 червня 2022, 10:47

Отак-от


Новини