Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Більше немає". Залужний підтвердив відхід українських військових з Мар'їнки
commentss НОВИНИ Всі новини

"Більше немає". Залужний підтвердив відхід українських військових з Мар'їнки

Валерій Залужний сказав, що Мар’їнка протрималася майже два роки.

26 грудня 2023, 17:06 comments1013
Поділіться публікацією:

ЗСУ відійшли на околиці Мар'їнки. Наразі російська армія повністю зруйнувала місто. Про це головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний заявив на брифінгу, повідомляє ТСН.

"Більше немає". Залужний підтвердив відхід українських військових з Мар'їнки

Валерій Залужний (фото з відкритих джерел)

Валерія Залужного попросили прокоментувати заяви РФ про те, що їм нібито вдалося повністю окупувати Мар'їнку.

Відповідаючи на запитання, він нагадав, що Мар'їнка "трималася майже два роки". За його словами, українські військові все ще перебувають у північній частині міста та підготували оборонний рубіж поза цим населеним пунктом.

"Це війна. І те, що ми зараз відійшли на околиці Мар'їнки, а в деяких місцях трохи далі, мені здається, що в цьому немає нічого такого, що могло б викликати суспільний резонанс", — сказав Залужний.

Також він згадав про стан міста після активних бойових дій.

"Мар'їнки вже немає", — наголосив генерал.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Шойгу заявив Путіну про захоплення Мар'їнки. Міністр оборони Росії Сергій Шойгу особисто доповів президенту РФ Володимиру Путіну, що російська армія нібито повністю захопила місто Мар'їнка на Донеччині. У ЗСУ спростували заяву російського міністра та повідомили, що бої за місто тривають.

Сергій Шойгу під час зустрічі з Путіним 25 грудня повідомив про взяття міста Мар'їнка Донецької області під контроль Росії. За словами очільника Міноборони РФ контроль над українським містом відкине ЗСУ, зокрема і артилерію, що надасть "додаткових можливостей для подальших дій в цьому напрямку". На заяви Сергія Шойгу відреагував речник Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун, який розповів, що українські сили досі у Мар'їнці, тому місто не захоплене росіянами.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини