Головна Новини Суспільство Війна з Росією Безугла повідомила, щот двом містам потрібно готувати до оборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Безугла повідомила, щот двом містам потрібно готувати до оборони

Мар’яна Безугла вважає, що існує загроза для Павлограда та Ізюма.

25 жовтня 2024, 23:35
Поділіться публікацією:

 Народна депутатка Мар’яна Безугла висловила критику на адресу головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського через ситуацію із втратами територій, що переходять під контроль російських сил, та попередила про загрозу для двох міст – одного на Дніпропетровщині і одного на Харківщині.

Безугла повідомила, щот двом містам потрібно готувати до оборони

Мар’яна Безугла (фото з відкритих джерел)

У дописі на Facebook Безугла зазначила, які населені пункти потребують особливої підготовки до оборони.

“Селидове вже переважно контролюється росіянами. У Купʼянськ вони зайшли. Половину Курщини вже повернули. Необхідно готувати кругову оборону для Павлограда та Ізюма”, – повідомила Безугла.

Вона також нагадала про свій допис від 24 вересня, де заявляла, що російські війська намагаються створити плацдарми для знищення п’яти обласних центрів. Серед них: Запоріжжя та Дніпро, до яких вони, за її словами, поступово наближаються, а також Харків, Херсон і Суми, що зазнають регулярних атак.

Крім того, депутатка зазначила, що військове керівництво зосереджене на "курській пісочниці" і відправляє туди бригади, замість того щоб посилювати оборону в стратегічно важливих напрямках.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що армія РФ менш ніж за 30 км від Дніпропетровської області. Російські окупаційні війська наблизилися на відстань менш ніж 30 кілометрів до кордону Дніпропетровської області, повідомив молодший сержант і командир відділення 24 ОШБ "Айдар" Станіслав Бунятов, відомий за позивним "Осман". За словами Бунятова, залишилося всього 29 кілометрів до виходу на кордон області з Покровського напрямку та 11 кілометрів – з Гуляйпільського.

Ситуацію прокоментував також лейтенант ЗСУ з позивним "Алекс", який закликав звернути увагу на ситуацію всіх, хто ще не сприймає її серйозно.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини