Головна Новини Суспільство Війна з Росією Армія РФ менш ніж за 30 км від Дніпропетровської області: військові повідомляють про критичну ситуацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Армія РФ менш ніж за 30 км від Дніпропетровської області: військові повідомляють про критичну ситуацію

Росіяни продовжують наступати на Покровському напрямку.

сьогодні, 20:05
Поділіться публікацією:

 Російські окупаційні війська наблизилися на відстань менш ніж 30 кілометрів до кордону Дніпропетровської області, повідомив молодший сержант і командир відділення 24 ОШБ "Айдар" Станіслав Бунятов, відомий за позивним "Осман".

Армія РФ менш ніж за 30 км від Дніпропетровської області:  військові повідомляють про критичну ситуацію

Наступ РФ на Дніпро (фото з відкритих джерел)

За словами Бунятова, залишилося всього 29 кілометрів до виходу на кордон області з Покровського напрямку та 11 кілометрів – з Гуляйпільського.

"Росіяни прорвалися до Вишневого в напрямку Селидового, ситуація критична. Їх там дуже багато, а наших – дуже мало. Це нагадує зграю мишей, які кидаються до зерна, і одного кота, який не знає, що робити", – написав він.

Ситуацію прокоментував також лейтенант ЗСУ з позивним "Алекс", який закликав звернути увагу на ситуацію всіх, хто ще не сприймає її серйозно.

"Можливо, той факт, що до Дніпропетровської області залишилося менше 30 км, стане холодним душем для тих, хто ще не зрозумів серйозність ситуації. Для мене і мого оточення актуальним був і залишається вислів: "Воля або смерть!". Зараз час обирати своє життєве кредо, оскільки воно вплине на вашу подальшу долю", – підкреслив "Алекс".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що раніше Максим Жорін заявляв про те, що треба готуватися до оборони Дніпра. Наразі динаміка боїв не дозволяє розслаблятися — військові радять готуватися до оборони Дніпропетровську області. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію екскомандира полку АЗОВ, майора ЗСУ, заступника командира 3 ОШБр Максима Жоріна. 

Він наголосив, що враховуючи ситуацію із Селидово, Покровськом — Дніпропетровську область треба готувати вже. І військовий радить контролювати цей процес.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини