Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військові закликають готувати до оборони ще одну область: куди рухатиметься ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

Військові закликають готувати до оборони ще одну область: куди рухатиметься ворог

Яку область потрібно готувати до оборони вже зараз

сьогодні, 18:45 comments1931
Поділіться публікацією:

Оборона України триває — українські військові мужньо захищають кожен метр рідної землі, однак у боях трапляються відходи з позицій. Наразі динаміка боїв не дозволяє розслаблятися — військові радять готуватися до оборони Дніпропетровську області. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію екскомандира полку АЗОВ, майора ЗСУ, заступника командира 3 ОШБр Максима Жоріна. 

Військові закликають готувати до оборони ще одну область: куди рухатиметься ворог

Фото портал "Коментарі"

“Готувати до оборони Дніпропетровську область потрібно сьогодні. Ми не маємо постійно рухатись від міста до міста, паралельно з цим нашвидкоруч готуючи ці міста до оборони. Все це потрібно планувати, та будувати міцну лінію оборони завчасно. А не чекати поки лінія фронту дорухається до чергового населеного пункту”, — наголосив військовий. 

Він наголосив, що враховуючи ситуацію із Селидово, Покровськом — Дніпропетровську область треба готувати вже. І військовий радить контролювати цей процес.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що у Дніпропетровській області затримали місцевого безробітного мешканця, який допомагав ворогу коригувати удари по області.  

Зловмисник коригував ракетно-дронові удари по прифронтовому місту Синельникове та чекав на окупацію всього регіону. Зловмисником виявився 30-річний місцевий безробітний. Окупанти “звернули увагу” на нього через його прокремлівські коментарі у месенджерах. Він висловлював свої сподівання про “приєднання” області до складу РФ.

Мешканець області погодився на співпрацю. Для виконання завдання ворога фігурант обходив місцевість, де приховано фіксував місця зосередження підрозділів українських військ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини