Безугла "наїхала" на Сирського. Чим їй вже не вгодив новий головком

Нардеп Мар’яна Безугла уже виставила претензії новопризначеному Головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському. За її словами він мусить використати свій шан і через місяць країна повинна побачити кардинальні зміни в ЗСУ

Нардеп Мар’яна Безугла заявила, що для неї "немає святих", натякнувши, що буде критикувати і нового головкома Олександра Сирського.

"Сьогодні українські спецслужби потопили черговий російський корабель. Без прямого людського втручання. Новітніми дронами. Зразу мільярди рублів, кілька десятків навчених росіян, стратегічна перевага і пиха пішли на дно. То, пане головкоме, Ви або використовуєте шанс, і вже за місяць ми маємо побачити кардинальні зміни в ЗСУ, або навіщо тоді такі ЗСУ?"
- написала у Фейсбуці Безугла.

На її думку, можна зробити інженерні батальйони, БПЛА війська, спецспідрозділи і найманців-контратників, ніж тримати тисячі в штабах над паперовими картами.

"Папір потрібен, але це не вівтар. Не поклоняйтесь",
- додала Безугла.

Нагадаємо, Безугла нещадно критикувала Валерія Залужного, коли він працював на посаді Головнокомандувача ЗСУ. Саме за це її критикували у рідній партії та фракції. Як результат, вона вийшла з обидвох структур.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що 14 лютого українські сили знищили російський великий десантний корабель "Цезар Куніков". Інформацію про знищення російського корабля підтвердив Генштаб ЗСУ. В заяві штабу вказано, що ЗСУ спільно з підрозділами ГУР Міноборони знищили великий десантний корабель окупантів – "Цезар Куніков". У момент ураження він перебував в територіальних водах України поблизу Алупки.

Також "Коментарі" повідомляли, що у ВМС оригінально прокоментували знищення великого російського десантного корабля "Цезар Куніков", згадавши слова російського диктатора Володимира Путіна під час трагедії з підводним човном "Курськ" 2000 року. При цьому Дмитро Плетенчук підкреслив, що зараз, після знищення цього російського корабля, у Чорному морі із 13 кораблів Чорноморського флоту "в строю" залишається лише п'ять одиниць.