Головна Новини Суспільство Війна з Росією Безкінечні штурми піхотою і технікою: росіяни намагаються створити "больову точку" на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Безкінечні штурми піхотою і технікою: росіяни намагаються створити "больову точку" на фронті

Російські окупанти намагаються просуватися на Куп'янському напрямку

9 червня 2024, 20:50
Поділіться публікацією:

Російські  загарбники хочуть просуватись на Куп'янському напрямку, з допомогою раніше накопичених  сил. На цій ділянці фронту агресор хоче утворити "больову точку". Про це сказав військовий 77-ї окремої аеромобільної бригади Віктор Петрович, інформує Еспресо.

Безкінечні штурми піхотою і технікою: росіяни намагаються створити "больову точку" на фронті

Наступ РФ на Куп'янському напрямку (фото з відкритих джерел)

На цій ділянці фронту  відбуваються постійні атаки зі сторони загарбника.

"Наразі ворог активний у смузі відповідальності нашої бригади — це район Стельмахівки. Вже другий місяць росіяни штурмують нас. Противник певний час накопичує сили, а поки накопичуються сили, то він зменшує штурми. Тобто більше працює малими групами, піхотою, використовуючи менше бронетехніку. Як тільки росіяни накопичили ресурсів, то вони направляють всі ці ресурси на штурм. Це може 8-10 одиниць техніки, яка одночасно йде на наші позиції, використовуючи десант і танки", — розповів представник ЗСУ.

Він також  зазначив, що українські захисники роблять все, щоб не дати загарбнику  реалізувати його плани, відбиваючи всі  наступи.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на Харківщину прибули "кадирівці"Російські загарбники перекинули на північ Харківської області "кадирівців". 

За словами речника оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назара Волошина, "кадирівці" будуть виконувати функції загороджувальних загонів для припинення втеч російських підрозділів.

Також "Коментарі" писали про те, що ЗМІ розповіли про проблеми російської арміїЯк пише видання Bloomberg, російська армія досягла обмежених успіхів на фронті проти українських військ, які відчувають нестачу зброї та боєприпасів. Це стало викликом для диктатора Володимира Путіна, оскільки завдяки надходженню західної зброї ЗСУ та через зростання втрат армії РФ, перевага росіян на полі бою втрачається.
 
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини