Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Харківщину прибули "кадирівці": стало відомо, яке завдання їм поставили
commentss НОВИНИ Всі новини

На Харківщину прибули "кадирівці": стало відомо, яке завдання їм поставили

Окупанти перекинули на Харківщину підрозділ "кадирівців"

9 червня 2024, 00:35
Поділіться публікацією:

Російські загарбники перекинули на північ Харківської області "кадирівців".

На Харківщину прибули "кадирівці": стало відомо, яке завдання їм поставили

"Кадирівців" перекинули на Харківщину. Фото з відкритих джерел

За словами речника оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назара Волошина, "кадирівці" будуть виконувати функції загороджувальних загонів для припинення втеч російських підрозділів.

"Загороджувальні загони, сформовані з особового складу підрозділів "Ахмат", виставлено в прикордонній зоні, щоб припинити спроби російських солдатів втекти назад у Росію. Це зробили для того, щоб під час перегрупування військ "кадирівці" стримували росіян, які спробують втекти", — розповів Назар Волошин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський диктатор Володимир Путін знову озвучив наратив про готовність Росії до перемовин з Україною. "Перемовини можливі на тих умовах, про які ми домовлялись ще починаючи у Мінську, а потім у Стамбулі. Але навіть, якщо взяти за основу домовленості у Стамбулі, ми повинні виходити з реалій сьогоднішнього дня", — заявив російський диктатор.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що діюча модель зростання російської економіки "примітивна" та незабаром вичерпає себе, заявив глава "Сбербанку" Герман Греф. Поточне зростання російської економіки, за словами Грефа, насамперед забезпечують зростаючі витрати держави на машинобудування, що призводить до зростання зарплат в економіці. "Люди стають більш заможними, вони йдуть у банки і, незважаючи на всі обмеження Центрального банку, отримують кредити. Навіть за дуже високими ставками через те, що в них зросли доходи", — зазначив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини