Головна Новини Суспільство Війна з Росією Без жодних умов: Зеленський вимагає, щоб росіяни вивели свою армію із ЗАЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

Без жодних умов: Зеленський вимагає, щоб росіяни вивели свою армію із ЗАЕС

Російські війська мають відійти від Запорізької АЕС та усіх прилеглих районів

17 серпня 2022, 22:50
Поділіться публікацією:

РФ має без жодних умов  забрати свою армію та військову техніку із ЗАЕС. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму традиційному вечірньому зверненні.

Без жодних умов: Зеленський вимагає, щоб росіяни вивели свою армію із ЗАЕС

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

 Глава держави повідомив, що наші дипломати, атомники та МАГАТЕ постійно перебувають на зв'язку. Зараз вони працюють над направленням на Запорізьку АЕС місії МАГАТЕ.

"Російська армія повинна відійти від ЗАЕС та всіх прилеглих районів, забрати свою військову техніку зі станції. Це має відбутися без жодних умов і якнайшвидше. Тільки абсолютна прозорість та контрольованість ситуації на ЗАЕС і навколо неї може гарантувати повернення до ядерної безпеки", — заявив Володимир Зеленський.

Український президент також заявив, що наша країна готова забезпечити належний контроль з боку МАГАТЕ, а відповідна місія може бути направлена на ЗАЕС в легальний спосіб — швидко і максимально ефективно.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський назвав причину, через яку влада не попередила співвітчизників про початок війни. Очільник нашої країни Володимир Зеленський назвав причину, через яку посадовці не попередили  жителів України  про війну з Росією передчасно, адже тоді загарбники зайняли   територію країни за кілька днів. Володимир Зеленський при цьому наголосив, що з початку масштабної війни РФ,  бюджет України відчув втрату від 5 до 7 мільярдів доларів кожного місяця. Як  сказав глава держави,  внутрішнє відчуття його та однодумців було таким: коли влада посіє хаос в країні на самому початку вторгнення, росія нас з'їсть. Адже коли настає  хаос, то люди залишають  країну.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини