Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський назвав причину, через яку влада не попередила співвітчизників про початок війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав причину, через яку влада не попередила співвітчизників про початок війни

Як наголосив Володимир Зеленський, коли почалася війна, то українці були справді сильні, так, як вони могли

16 серпня 2022, 19:50 comments1279
Поділіться публікацією:

Очільник нашої країни Володимир Зеленський назвав причину, через яку посадовці не попередили  жителів України  про війну з Росією передчасно, адже тоді загарбники зайняли   територію країни за кілька днів.

Зеленський назвав причину,  через яку влада  не попередила  співвітчизників про початок війни

Володимир Зеленський (фото: оп)

 Про це президент України розповів, відповідаючи на запитання журналіста WP

Володимир Зеленський при цьому наголосив, що з початку масштабної війни РФ,  бюджет України відчув втрату від 5 до 7 мільярдів доларів кожного місяця.

"Якби ми це повідомили — а цього хотіли деякі люди, яких я не буду називати, — тоді я б втрачав 7 мільярдів доларів на місяць, починаючи з жовтня минулого року, і в той момент, коли росіяни справді атакували, вони б нас захопили за три дні",- зазначив лідер країни.

Як  сказав глава держави,  внутрішнє відчуття його та однодумців було таким: коли влада посіє хаос в країні на самому початку вторгнення, росія нас з'їсть. Адже коли настає  хаос, то люди залишають  країну.

Як переконався Володимир Зеленський, коли почалася війна, то  українці були справді сильні, так, як вони могли. Хоч чимало жителів країни виїхало, проте більше залишилось вдома, захищати свої родини та житло. Хоча як  цинічно це не звучить, але саме це наші співвітчизники, вони все спинили.

"Одна справа, коли хаос контрольований і це військовий час — ти керуєш державою по-іншому. Ви можете відкрити кордон, закрити кордон, атакувати, відступати, захищатися. Ви можете взяти під контроль свою інфраструктуру", -переконаний український президент.

При цьому, зовсім іншою є те, коли  в країні нема військової ситуації чи надзвичайного режиму, але маємо державу, якою управляє  чимало посадовців  та інституцій. Коли відняти 7 мільярдів доларів кожного місяця, не рахуючи вже зброю – то  і так  маємо велику війну в нашій  країні,- так пояснив свої дії тоді Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Вибухи під Джанкоєм: за ними стоїть елітний український підрозділ, — NYT.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Tvoy smerty

17 серпня 2022, 20:44

Урод! Только за деньги думал! А то что люди погибли...!

Tvoy smerty

17 серпня 2022, 20:37

Урод! Только за деньги думал! А то что люди погибли ....

Харя Кришны

17 серпня 2022, 07:46

Придумал причину через 6 месяцев войны. Не предупреждали о войне, чтобы не было паники. По этой же причине развалили КБ Южное и другие военно-промышленные предприятия. Не закупали для армии оружие. Разминировали выход из Крыма. Все для спокойствия народа.

Ігор

16 серпня 2022, 19:15

Коли Бог карає людину - він позбавляє її розуму. Коли Бог карає країну - він позбавляє її керівника: розуму, адекватності і здатності діяти без допомоги Єрмака. Зе, це остаточний вирок України!! При комунізмі раби сподівались на "світле майбутнє". Зараз раби сподіваються: потім розібратись - після перемоги. Але корупція (іржа) вже з'їла країну. В історії світу ще не було прикладів, коли новостворена країна, за 31 рік, принесла стільки проблем, зла, брехні, шахрайства та подібного. Невдалий експеримент зі скринею Пандори. Раби вже не здатні змінити долі, тому повинні покірно чекати від Зе неминучого.


Новини