Головна Новини Суспільство Війна з Росією Без пафосу та анонсу: у Криму помітили Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Без пафосу та анонсу: у Криму помітили Путіна

Російський диктатор чи один із його двійників приїхав до Криму до роковин анексії

18 березня 2023, 15:35 comments5285
Поділіться публікацією:

Як і очікувалося, президент Росії Володимир Путін прибув до тимчасово окупованого Криму. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляють місцеві паблики в соцмережах.

Без пафосу та анонсу: у Криму помітили Путіна

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Стверджується, що російський диктатор, який відучора є розшукуваний гаазьким судом міжнародний військовий злочинець, приїхав оглянути школу мистецтв та дитячий центр "Корсунь" у захопленому Севастополі.

На опублікованих фото видно, що президент Росії помітно накульгує під час пішої прогулянки. Також добре помітні дивні залисини на голові – можливі ознаки проведення хіміотерапії.

Офіційно цілі візиту до Криму не заявлені. Ймовірно, поїздка присвячена роковинам анексії півострова.

Зазначимо, Росія взяла під контроль Крим наприкінці лютого – на початку березня 2014 року, використавши для цього регулярну армію без розпізнавальних знаків. 16 березня загарбники провели незаконний псевдореферендум про входження півострова до складу РФ, а 18 березня на основі "результатів" цього псевдоголосування Росія документально оформила захоплення української території.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Росії передумали влаштовувати концерт з нагоди "приєднання Криму" (9-ї річниці незаконної анексії) на стадіоні "Лужники" у Москві 18 березня. Російський юрист Марк Фейгін не виключив, що російська верхівка боїться атаки дронів чи диверсійних груп з боку України. З чим ще може бути пов'язана така "охорона-скасування"? Чи є підстави вважати, що раніше топові теми "Кримнаш" та "Донбасснаш" почали дратувати російське суспільство? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулися до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Китай вирішив втрутитися у протистояння України та РФ – як нам це використати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини