Головна Новини Суспільство Війна з Росією Беруть кількістю. Боєць ЗСУ розповів про застосування ворогом ударних дронів
commentss НОВИНИ Всі новини

Беруть кількістю. Боєць ЗСУ розповів про застосування ворогом ударних дронів

Російські дрони менш якісні за українські, але їх у ворога набагато більше

29 березня 2024, 00:07
Поділіться публікацією:

У російської армії в 4-5 разів більше FPV-дронів, ніж у ЗСУ. Однак ворожі дрони гіршої якості, розповів командир екіпажу БпЛА "Кара небесна" 4-ї бригади "Рубіж" Національної гвардії України Андрій Отченаш.

Беруть кількістю. Боєць ЗСУ розповів про застосування ворогом ударних дронів

У росіян в 4-5 разів більше безпілотників. Фото з відкритих джерел

За словами військовослужбовця, окупанти застосовують дрони у дуже великій кількості, через що спокійно вулицею не походиш.

"Тут спокійно по вулиці не походиш ні вдень, ні вночі. Ворог відразу намагається тебе вистежити і знищити. Але в них це погано виходить. Якщо ми намагаємося робити дрони різних типів і не уніфікувати їх, а навпаки розвивати і робити кожен боєприпас унікальним, то росіяни підводять свої дрони під одну свою радянську табличку. Частково роблять інноваційні методи боротьби, переводячи їх на заводські базові дані і вже використовують у величезній кількості, але при тому роблять це на базовому рівні", – розповів Андрій Отченаш.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники сповільнили наступальні операції в районі окупованого міста Авдіївка Донецької області, повідомив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. За словами офіцера ЗСУ, сповільнення темпів наступу росіян не означає, що вони зупинили спроби штурмів.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у Москві різко збільшилася кількість справ про порушення правил в'їзду в Росію іноземцями (стаття 18.8 КоАП) після теракту в "Крокус сіті холі". Після нападу на "Крокус" у містах РФ посилилися облави на мігрантів. У Москві поліція організувала рейди по гуртожитках. Також силовики нагрянули на склад Wildberries у підмосковній Електросталі, де було затримано щонайменше сорок осіб. При цьому особлива увага приділяється уродженцям Таджикистану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини