Головна Новини Суспільство Війна з Росією Базу росіян у Маріуполі охопив вогонь: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Базу росіян у Маріуполі охопив вогонь: що сталося

У Маріуполі партизани підпалили базу окупантів

31 серпня 2023, 11:54
Поділіться публікацією:

Партизани підпалили основу російських окупантів у тимчасово захопленому Маріуполі. В результаті окупанти втратили щонайменше чотири транспортні засоби. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Базу росіян у Маріуполі охопив вогонь: що сталося

База росіян у Маріуполі. Фото: Андрющенко Time

"Група "Ї" Маріупольського Опору повідомляє про чергову вдалу акцію підпалу", — написав Андрющенко.

За його словами, шляхом контрольованого підпалу території базування окупантів знешкоджено щонайменше чотири транспортні засоби росіян — "Газель", дві "Ниви" та "Буханка".

"Маріуполь продовжує випалювати русю, наближаючи перемогу!", — зазначив радник мера.

Зазначимо, Маріуполь на Донеччині захоплений російськими окупантами з перших днів повномасштабного вторгнення в Україну наприкінці лютого минулого року.

Незважаючи на те, що окупанти вважають місто своїм тилом і перетворюють його на військову базу, там постійно відбуваються вибухи та "бавовна". Непоодинокі і внутрішні розбирання, через які страждають цивільні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна продовжує повільно, але правильно вигризати у російської окупаційної армії свої території. А противник продовжує терористичні удари ракетами та дронами по мирних містах. Тим часом Німеччина не поспішає передавати нам ракети Taurus, а одна з головних країн-союзниць України – Польща – нібито відчуває втому від війни. Війни, яка, за даними низки аналітиків, може продовжитися і наступного року. На тлі цього уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець попереджає Захід про небезпеку розширення російської агресії. Що і чому відбувається зараз на військовому, політико-дипломатичному та інформаційному фронті ? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/andriyshTime
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини