Головна Новини Суспільство Війна з Росією Байден назвав кількість танків, які вже зібрали союзники для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден назвав кількість танків, які вже зібрали союзники для України

Джо Байден заявив, що США із союзниками зібрали 700 танків для України

20 лютого 2023, 14:50
Поділіться публікацією:

Вашингтон разом із союзниками зібрав для України 700 танків. При цьому йдеться, як про вже надані і ті, які мають незабаром прибути в Україну. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на заяву президента США Джо Байден під час спільного брифінгу президентом України Володимиром Зеленським.

Байден назвав кількість танків, які вже зібрали союзники для України

Танки. Фото з відкритих джерел

"Разом із союзниками ми зобов'язалися надати Україні понад 700 танків, тисячі військових автомобілів, тисячу артилерійських систем, понад 2 млн артилерійських снарядів, понад 50 артилерійських систем далекого радіусу дії, протикорабельних та ППО", — заявив Байден.

Варто зазначити, що в мережі та деяких мас-медіа поширюється інформація про те, що глава Білого дому під час візиту до Києва нібито анонсував надання Україні ще 700 танків. Однак, швидше за все, Джо Байден назвав загальну кількість переданих та обіцяних Україні танків різних класів.                                                                                           

Читайте також на порталі "Коментарі" – метою російського диктатора Володимира Путіна є повне знищення України . Але він уже зазнає поразки, а Захід підтримуватиме Україну, скільки буде потрібно. Таку заяву зробив президент США Джо Баден на брифінгу у Києві.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президенти США та України обидва задоволені візитом і його можна назвати перемогою та чітким сигналом для путінського режиму. Такий коментар міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба опублікував невдовзі після зустрічі президентів Володимира Зеленського та Джо Байдена.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини