Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Бавовни" стане більше: ЗСУ матимуть на озброєнні новий особливий ударний дрон
commentss НОВИНИ Всі новини

"Бавовни" стане більше: ЗСУ матимуть на озброєнні новий особливий ударний дрон

Можливість повернення означає, що дрони не лише одноразово атакуватимуть ворожі цілі, а зможуть це робити декілька разів

11 грудня 2022, 09:45 comments1255
Поділіться публікацією:

В українській армії на озброєнні зовсім скоро з'явиться новий ударний безпілотник. Він вже практично готовий та проходить випробування. Про це розповів керівник проєктів українського концерну "Укроборонпром" Олег Болдирєв в інтерв'ю "Настоящее время".

"Бавовни" стане більше: ЗСУ матимуть на озброєнні новий особливий ударний дрон

ЗСУ отримає ударні дрони (ілюстративне фото з відкритих джерел)

 Болдирєв розповів, що зброя схожа на іранський дрон-камікадзе "Шахед", але він має важливу особливість. Вони будуть мати можливість повернення. Окрім цього, вага бойової частини складає 75 кілограмів, Дальність польоту — 1000 кілометрів.

Можливість повернення дронів означає, що вони не лише одноразово атакуватимуть ворожі цілі, а ще й зможуть зробити це кілька разів.

"Він уже є. Я назвав би його "нульовим пацієнтом". Машина літає, говорячи про ударний безпілотник, говоримо про варіант камікадзе. Але ми, українці, дуже жадібні люди. У нас будуть "камікадзе" із можливістю повернення", – розповів Болдирєв.

Посадовець з "Укроборонпрому", наголосив, що українські дрони виготовлені з іноземних комплектуючих. 

"Практично всі БПЛА складаються частково із іноземних комплектуючих. Це – чесна відповідь. Вибач, але Україна не робить відеокамери потрібного дозволу", — розповів він.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Україна має зброю для атаки по Москві, але не буде цього робити. Після того, як ЗСУ успішно атакували два військові аеродроми в глибині Росії, виникло питання, чи зможуть ракети впасти на столицю Росії. Генерал Мік Раян говорить, що Київ має зброю для атаки по Москві, проте військові аналітики говорять, що українців стримує лише одне. Такі дії можуть поставити під загрозу мирне населення і таким чином Захід припинить надавати допомогу Україні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sssss

11 грудня 2022, 15:57

Компактный и мощный портативный обогреватель с керамическим нагревом (900 Вт), подключается прямо к розетке в стене, очень экономный и бесшумный, есть таймер и пульт! Цена по Акции: 449 грн. ----- https://rip.to/obigriv


Новини