Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бавовна на аеродромі у Джанкої. Стало відомо, скільки окупантів відправили на концерт до Кобзона
commentss НОВИНИ Всі новини

Бавовна на аеродромі у Джанкої. Стало відомо, скільки окупантів відправили на концерт до Кобзона

У ніч проти 17 квітня Україна атакувала ракетами аеродром в окупованому Джанкої. За інформацією телеграм-каналу «Кримський вітер», відправились на концерт до Кобзона близько трьох десятків окупантів

17 квітня 2024, 15:58
Поділіться публікацією:

З’явилися нові подробиці із приводу ракетного удару України по військовому аеродрому в Джанкої. Так, за інформацією кримських пабліків, в результаті удару загинуло близько трьох десятків окупантів, при цьому ще 80 російських військових отримали поранення.

Бавовна на аеродромі у Джанкої. Стало відомо, скільки окупантів відправили на концерт до Кобзона

Вибухи в Джанкої

Більше того, буцімто через відсутність достатньої кількості місць у шпиталі Джанкоя поранених перевозять вертольотами до Севастополя для розміщення у 1472 ВМКГ.

При цьому військовий експерт Олександр Мусієнко з посиланням на свої джерела повідомив, що в результаті удару знищено склад окупантів із ракетами "Циркон" та "С-300".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що вночі 17 квітня Збройні сили України та Головне управління розвідки Міноборони провели спільну операцію, а саме: атаку на військовий аеродром окупантів у Джанкої. Деякі ЗМІ із посиланням на свої джерела відзначають, що удар був нанесений ракетами радянського зразка, які зуміли модернізувати. Нібито окупанти були не готові до таки=ого розвитку подій, саме тому не змогли відреагувати належним чином на ракетний удар, звідси – багато втрат та руйнувань.

При цьому відомо, що на аеродромі в Джанкої окупанти тримають більшість ударних і транспортно-бойових вертольотів, які загарбники використовують на окупованих територіях. На момент удару на аеродромі могли перебувати від 20 до 40 повітряних апаратів. Переважно, це вертольоти Мі-8, Мі-28, Ка-52. Також є ймовірність, що там знаходилися і винищувачі Су-25. Окрім того, ймовірно, українські військові змогли вразити системи ППО противника та склади із ракетами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини